Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Álarcok, maszkok, jelmezek képes leírás - Karnevál.tlap.hu
részletek »

Álarcok, maszkok, jelmezek - Karnevál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karneval.tlap.hu » Álarcok, maszkok, jelmezek
Keresés
Találatok száma - 10 db
3 szuper farsangi jelmez házilag

3 szuper farsangi jelmez házilag

Vidám hétvégi programnak ajánljuk a házi jelmezkészítést. 4 egyszerű, gyorsan elkészíthető ötlet, ami akár egy óra alatt is összerakható. Mókás családi programot csinálhatunk belőle, hogy ha nem bevásárlóközpontban vásároljuk vagy jelmezkölcsönzőből béreljük. A gyerekek, amíg a dacolós tinédzserkorszakba nem érnek, imádják a farsangot. A jelmez segítségével más szerepbe bújhatnak, megmutathatják magukat, egy elvarázsolt világba pillanthatnak bele.

Álarc ötletek

Álarc ötletek

A farsang gyökerei egészen az ókori Rómáig vezethetők vissza. Pontos időpontja és elnevezése országonként eltérő. Igazából manapság nálunk inkább az iskolai (óvodai) bulikra korlátozódik, nemes feladatokat róva az anyukákra. Nem is olyan könnyű szemünkfénye jelmezét kitalálni, elkészíteni.

Eredeti, olcsó jelmezek farsangra

Eredeti, olcsó jelmezek farsangra

Ma már rengetegféle jelmezt lehet vásárolni, de mégis az az igazi, amit a család együtt készít el. Nem kell nagy kézügyesség hozzá, csupán egy jó ötlet, néhány könnyen beszerezhető anyag, egy kis szabadidő, és máris kész az eredeti jelmez. Összegyűjtöttünk 4 különlegeset, illetve 6 hagyományosat.

Farsangi álarc sablonok

Farsangi álarc sablonok

18 féle farsangi álarc sablon minta tölthető le az oldalról. További ötleteket ad az arcfestéhez, jelmezek készítéséhez. olvashatunk itt farsangi verseket. Letölthető farsangi dalokat és videókat is bemutat az oldal.

Farsangi jelmezötletek lányoknak és fiúknak

Farsangi jelmezötletek lányoknak és fiúknak

Az óvodákban még mindig népszerűek a klasszikus jelmezek, mint például Piroska, Hófehérke, vadász, tündér, hóember, kukta, lovag, japán lány és királylány, de nagyon sokan olyan filmszereplők bőrébe igyekeznek bújni mint a Pókember, Harry Potter vagy egy Pokémon harcos. Fotó- és videó összeállításunkban mi gondoltunk az állatbarátokra, a tündérlányokra és a szuperhős szerepre vágyókra is, de nem feledkeztünk meg azokról a gyerekekről sem, akik valamilyen ritka és különleges jelmezre vágynak. Olyanra, amilyen senki másnak nincs.

Farsangi maszk arcfestéssel - 7 trükk és 100 ötlet a jelmezbálra

Farsangi maszk arcfestéssel - 7 trükk és 100 ötlet a jelmezbálra

Milyen maskarába indítsd útnak és mi az, ami igazán jól állna neki? Szeretnéd, ha gyermeked öltözéséke maximálisan a legjobb lenne. Kreatív, ötletes, és különleges arcfestések a legfontosabb technikai információkkal! Gyorstalpaló farsangra!

Itt a farsang, áll a bál!

Itt a farsang, áll a bál!

A karnevált többé-kevésbe a világ minden részén megünneplik. Az egyik legismertebb utcai karnevál Velencében van, ahova nagy előszeretettel látogatnak el a turisták, és ahonnan szinte senki nem tér haza úgy, hogy ne lenne egy karneváli álarc a csomagjában. A farsangi álarcok hozzátartoznak a karnevál ünnepéhez.

Jelmezötletek

Jelmezötletek

A farsang a gyerekek számára nemcsak azért különleges esemény, mert olyan ünnep, amikor bolondozni lehet, illetve több minden megengedett, de azért is, mert végre kibújhatnak a bőrükből és esetleg olyasvalakiére cserélhetik azt, aki a példaképük, valamilyen szempontból kedves nekik vagy éppen csak foglalkoztatja a fantáziájukat.

Velencei maszkok

Velencei maszkok

Karneválkor Velence, az Adria királynője csak táncol, sürögnek-forognak a világ minden tájáról ide érkező kíváncsiak, szerepelni vágyók, átváltozni akarók, nosztalgiázók, álomba merülők. Galla Ágnes költő, író évek óta járja a karnevál birodalmát, örökíti meg a mágikus világ pillanatait, arcait. Most a Klebelsberg Kultúrkúriában lehet mégnézni, mit látott.

Hirdetés
Velencei maszkok készítése

Velencei maszkok készítése

Az álarc mára Velence szimbólumává, a karnevál jelképévé vált. A maszk az álruhával együtt szerves része lett a város mindennapos életének és kultúrájának. Kezdetben a törvény csak a karácsonyt követő Szent István napjától, a karnevál kezdetétől tette leehetővé a maszk viselését egészen az ünnep végéig, húshagyó keddig. Később a maszk használatának időtartamát meghosszabbították

Tuti menü